Çayeli'nin Senoz Vadisi'nde yapılacak Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası için geri sayım bitti. Rize Valiliği, şampiyonanın programını paylaşarak tüm hemşehrileri ve spor tutkunlarını yarışları izlemeye çağırdı.
Sporcuların idari kayıt ve teknik kontrolü bugün (6 Kasım Cuma) saat 15.00-16.00 arasında Çayeli Kaymakamlığı önünde yapılıyor.
Yarışlar yarın saat 11.00'de yine Çayeli Kaymakamlığı önünde protokolün katılımıyla verilecek startla başlayacak. Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Seslidere Taş Ocağı'nda ekstrem etap koşulacak.
Pazar günü saat 09.30'da Uzundere'den Çataldere'ye toplu sürüş yapılacak; orman etabı yarışları 10.30-16.00 saatleri arasında Uzundere'de sürecek. Şampiyona saat 17.00'de Çayeli Kaymakamlığı önündeki ödül töreniyle sona erecek.
Discover Kaçkar çatısı altında Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rize Valiliği, Çayeli Kaymakamlığı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen şampiyona, Senoz Vadisi'nde ikinci kez yapılıyor.
Kaynak: Rize Valiliği
Fotoğraf: Organizasyon afişi







